2007-06-17

EM startade en dag tidigare

Landslagets team-kapten Binge Elisasson meddelade sig att EM-tävlingarna startade en dag tidigare än bestämt. Anledningen är dagens 6-8 fots vågor som tyvärr kommer lägga sig tidigare i veckan än önskat. Tyvärr fungerade inte live web-tv från Franska surfingförbundet idag, men vi får hoppas att de får igång det imorgon. Det verkar också svårt med att annonsera tider utan mer information än det vi har här nu, men vi hoppas på färsk rapport under morgonen med ungefärliga starttider.

Open klassen körde igång med kval-heat och dagens enda svensk som tog sig vidare till morgondagen är Tim Latte som lyckades riktigt bra och placerade sig som tvåa med god marginal.



Nedan ser ni heat-resultat med Jakob Andersson (4), Johan Otterdahl (4) och Didine Bedroui (3) som tyvärr åkte ut från open-klassens vinner round, men de har en ny chans imorgon igen i loosers bracket:






Imorgon håller vi tummarna för Freddie Meadows och Jacob von Corswant som har kvar att köra sina första heat. Se seeding:




Samt Tim Latte som kör sitt andra heat imorgon:


Vi kommer även se Johan Otterdahl, Jakob Andersson och Didine Bedroui köra sina heat för en ny chans i looser round (repercharge):






I bodyboard-klassen körde Max Larsson (4) och Patrick Ståhl (3) i samma heat, men lyckades tyvärr inte slå sig vidare i vinner round:


Men imorgon kommer de köra i följande heat för en ny chans:




Vi kommer också se Tina Skaldin på bodyboard köra sitt första heat:


I senior-klassen väntar vi på Lee Burgess möta följande surfare:


I Master-klassen kommer vi se Henio Skaldin köra i följande heat


I damernas open-klass möter Mia Moström och Lisa Petersson följande surfarinnor: